Formació d'usuaris. Descripció i objectiusLes Biblioteques Municipals Joan Oliva i Armand Cardona ofereixen, en el marc del Pla d'Animació a la Lectura, activitats formatives que permeten als escolars aprofundir en el coneixement dels serveis i dels recursos de les biblioteques municipals.

Aquests tallers es realitzen a totes dues biblioteques municipals i cada centre educatiu escull a quina biblioteca els vol fer.

Els objectius que persegueix aquesta proposta són:

    - Donar a conèixer les biblioteques com a equipaments municipals d’informació, formació, lleure i promoció de la lectura de l’alumnat d’educació infantil i primària.
    - Despertar, potenciar i estimular l'hàbit i el gust de llegir tant llibres d’imaginació com de coneixements.
    - Estimular el coneixement de la literatura infantil i juvenil.
    - Promocionar l’espai i el fons de les biblioteques municipals sobretot en l’àmbit escolar, tant pel professorat com per l’alumnat.

Informació relacionada:


Formació d'usuaris. La Ratoliva: P5 o 1r de primària
Aquesta formació d’usuaris la forma un sol taller. Cada centre educatiu, segons interessos i/o necessitats, ha de triar si el vol adreçar al seu... Continua llegint


Formació d'usuaris. Segon, tercer, quart i cinquè de primària
Aquesta formació d’usuaris la formen un total de 4 tallers, cadascun d’ells adreçat a un nivell educatiu en concret... Continua llegint


Darreres publicacions