Webs amigues

Més content que un gínjol
Més content que un gínjol és el programa de ràdio de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Vilanova i la Geltrú a Canal Blau FM dedicat a la Literatura Infantil i Juvenil. S’emet tots els dissabtes a les 15 h amb una hora de durada i es pot escoltar a través d’internet des de l'enllaç del seu bloc.

L'enllaç al bloc, aquí.

Guia dels serveis de les biblioteques públiques de la comarca als centres d’ensenyament
Les Biblioteques Municipals del Garraf ofereixen un ampli ventall de serveis específics dirigits a la comunitat educativa del seu entorn. Al document que us enllacem a continuació trobareu les propostes de les Biblioteques Municipals del Garraf.

L'enllaç a la guia, aquí.

Biblioteques escolars del GarrafEspai de coordinació i la formació dels i les mestres responsables de biblioteques dels centres educatius de la comarca del Garraf, per a compartir experiències i treballar temes relacionats amb la dinamització de la biblioteca escolar, la competència informacional i la lectura.

L'enllaç a la seva pàgina, aquí.

Conte va! Va de contesFira dedicada al món de la Literatura Infantil que es celebra a Vilanova i la Geltrú el segon dissabte de maig i on podreu trobar contes, tallers, exposicions, animació, espectacles infantils... La Fira està organitzada per l'Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra García.

L'enllaç a la seva pàgina, aquí.

Darreres publicacions