dimecres, 17 d’octubre del 2018

Llibres Cicle Mitjà 2018-2019: EL MÓN ÉS CASA NOSTRA


El camí de Marwan
Patrícia de Arias i Laura Borràs

"El camí de Marwan" està fet de coratge i memòria. Molt lluny, a la seva terra, viuen els seus records. Marwan és un nen que, juntament amb milions d'éssers humans, travessen mars i deserts, fugint de la guerra i la fam, a la recerca d'un altre lloc. Un pas i un altre, una frontera, la veu materna, i així camina Marwan, portant al lector de la mà, camí de la llibertat.







El món és casa meva
Maia Brami i Karine Daisay

Entre l'àlbum i el documental, aquest llibre és un viatge al voltant del món vist pels nens. Cada nen explica la seva vida quotidiana: casa seva, la seva escola, la seva família, les seves festes tradicionals. Moltes oportunitat per al lector de descobrir diferents cultures, climes, usos i costum d'altres països












Sóc una nou
Beatriz Osés

Em dic Omar. El meu pare era jardiner i la meva mare feia olor de canyella. A tots dos se'ls va empassar el mar poc abans d'arribar a la platja. Els vaig veure desaparèixer mentre flotava en aquella closca de nou al costat d'altres desconeguts. Dels tres, només jo portava un petit salvavides amb el meu nom. L'havia escrit la mare amb un retolador desgastat perquè no l'oblidés mai.








0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.






Darreres publicacions