dijous, 31 d’agost del 2017

Llibres Cicle Superior 2017-18: SUPERIAIES


A continuació trobareu amb més detall els llibres que la Comissió de tria de llibres ha escollit per Infantil per al curs 2016-2017. El tema: SUPERIAIES.

Les arrugues de l'àvia
Una arruga pot ser molt més del que sembla, perquè cada petit solc d'un rostre amaga la seva pròpia història...En aquest àlbum il·lustrat, una nena petita descobreix els preciosos records de la seva àvia quan les arrugues de la vellesa esdevenen meravellosos plecs del temps.

Autora: Simona Ciraolo
Editorial: Andana
ISBN: 978-84-16394-41-08


La increïble història de l'àvia gàngster
Vols conèixer l'àvia d'en Ben? Segur que et semblarà la típica àvia de manual: té els cabells blancs, porta dentadura postissa, es guarda el mocador a la màniga de la brusa.. Però hi ha una altra cosa... És una lladre de joies perseguida a tot el món!

Autor: David Wallians
Editorial: Montena
ISBN: 978-84-9043-10-47






Mi abuela la loca
Mmm... només sé que la meva àvia està boja. Ah i que té la culpa de tot. Sí, de tot! Sempre hi ha algú culpable que a un li agradi allò que tant li agrada o que no li agradi allò que mai li ha agradat. Els meus pares tenen un nou treball i haig de quedar-me per les tardes a casa de Petunia, la meva àvia. Però sospito que està tramant alguna posa i no m'ho puc perdre...

Autora: José Ignacio Valenzuela
Editorial: Bira Biro
ISBN: 978-60-7113-69-23

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.






Darreres publicacions