dijous, 31 d’agost del 2017

Llibres Cicle Mitjà 2017-18: ENIGMES EGIPCIS


A continuació trobareu amb més detall els llibres que la Comissió de tria de llibres ha escollit per Infantil per al curs 2016-2017. El tema: ENIGMES EGIPCIS.

Egipte
Aquest llibre interactiu apropa als joves lectors al món fascinant i misteriós de l'antic Egipte. Cada doble pàgina és una visita a un escenari ple de màgia: un mercat de la ciutat de Tebas, les piràmides, les tombes..i un munt de jocs i enigmes per aprendre i divertir-se.

Autors: Pau Joan Hernàndez i Fernando Vicente
Editorial: Combel
ISBN: 978-84-9825-568-3


Agatha Mistery: L'enigma del faraó
Egipte, Vall dels Reis. Un grup d'arqueòlegs està a punt de treure a la llum la tomba d'un misteriós faraó. Podria ser un descobriment revolucionari...Llàstima que hagin robat la preciosa tauleta amb les indicacions per trobar la tomba. Aquest és un cas que només els aspirants Agatha i Larry Mistery podran resoldre.

Autor: Steve Stevenson
Editorial: La Galera
ISBN: 978-84-2463-638-8




Un tritón en la mochila
Marcos viatja a Madrid amb els seus pares i el seu amic Teo per assistir a la festa de la revista Planeta Terra. Amagat en un pot de vidre, viatja Ptolomeo, un tritó immortal! Marcos té grans plans per ell i no pararà fins que tothom conegui la història de la seva al·lucinant mascota.

Autora: Carlota Echevarría
Editorial: Loqueleo
ISBN: 978-84-9122-252-1

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.






Darreres publicacions