dimecres, 8 d’abril del 2020

Taller virtual de la Iu, de l'agència de detectius: 3, 2, 1... a l'espai!


Ja sabeu qui sóc jo... Cal que em presenti ?

Sóc l’IU, de l’Agència de Detectius!!! I en veritat us dic, amigues i amics, que no hi ha cas que se’m resisteixi.

Ja sabeu que em passo hores resolent milers de casos en els meus despatxos de la biblioteca Joan Oliva i de l'Armand Cardona. A les biblioteques disposo d'un espai on puc concentrar-me i trobar molta informació per a poder resoldre molts interrogants.

Per a mi tot és important: un vestit..., un barret..., una beguda a mig beure, una petjada,... una anotació oblidada en un paperet mal trencat... tots els detalls es converteixen en un perfecte trencaclosques que anirà barrinant pel meu cervell, que no pararà de donar voltes i més voltes com si fos una rentadora.

Sempre estic enmig de misteris i intrigues, casos complicats que necessito resoldre amb els meus ajudants, que sou vosaltres... els i les millors! Com jo! Per això fem tan bon equip.

Avui us escric des de l’espai i pensareu, què s’embolica l’Iu?...
Doncs la veritat és que no ho sé exactament, només em trobo en mig de l’espai, en un viatge al·lucinant cap a no sé on... em venen al cap... Galileo Galilei, Neil Armstrong, El vuelo del Sputnik, Laika...

Amigues i amics us agraden els planetes? L’espai? Hi ha hagut mai vida a Mart? És veritat que els primers astronautes van ser mosques, micos i ratolins?

Potser sí o potser no però el cas és que estic segura que voldreu ajudar-me.
Prepareu-vos i entreneu-vos, potser em faran falta la vostra observació i deducció però també la vostra CURIOSIOSITY. Només amb vosaltres ho podrem aclarir, magnífics i magnífiques detectius!!!

Si esteu intrigats per tot el que us explico, no perdem més el temps. Endavant!!! Cliqueu el vídeo i ho resoldrem tot!!!!  

L’IU, de l’AGÈNCIA de DETECTIUS


LECTURES  taller 3,2,1 ...A L'ESPAI!:
0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.


Darreres publicacions