dilluns, 14 d’octubre del 2019

Llibres cicle superior 2019-2020: 3,2,1...a l'espai!!!armstrong , el increible viaje de un raton a la luna-torben kuhlmann-9788426144195

ARMSTRONG
Torben Kulhmann

Aconpanya Armstrong en la seva fascinant aventura per a desmentir la resta de ratolins que es pensa que la Lluna és una bola de formatge enorme. Aquest petit heroi, seguint els consells del vell Lindbergh, tindrà que endinsar-se en l'estudi de l'aeronàutca i de l'espai tot passant per el museu Smithsonià i la Universitat, posant a prova l'enginy amb els seus invents per viatjar a l'espai i a l'hora fugir de la policia que li trepitja els talons, Tot amb la ferma creença de que els seus somnis poden fer-se realitat.

CURIOSITY
Markus Motum

Coneix el Curiosity, un vehicle robot per explorar Mart que ha rodat pels deserts del planeta vermell buscant pistes per resoldre un dels grans misteris de la ciència: hi ha hagut mai vida a Mart? Descobreix la història darrere de la missió a Mart més ambiciosa que s'ha dut a terme fins ara: el Curiosity mateix et farà de guia.


sanity y tallulah-molly brooks-9788424664466

SANITY I TALLULAH
Petra Bartikova i altres


Millora amigues. Científiques boges i detectives a temps parcial.
La vida en una petita estació espacial que orbita en un racó perdut de l'univers pot ser molt avorrida. La Sanity Jones i la Tallulah Vega són millors amigues i fan el possible per escapar de la monotonia del dia a dia espacial vivint aventures, resolent misteris i salvant-se mútuament de tots els embolics en què es fiquen. Però quan l'últim projecte científic de la Sanity; una gateta de tres caps increïblement adorable i completament il.legal s'escapa del laboratori i comença a provocar estralls, les noies hauran de regirar tota l'estació per trobar-la (abans que els danys siguin irreparables!)

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.


Darreres publicacions