dimecres, 17 d’octubre del 2018

Llibres Cicle Superior: A BALLAR!







Billy Elliot
Melvin Burgess

A en Billy, el fill d'un miner del nort d'Anglaterra, la vida se li capgira un dia que, accidentalment, es fixa en unes nenes que fan ballet al mateix gimnàs on ell va de mala gana a fer boxa, per seguir la tradició familiar. Queda fascinat per la màgia de la dansa i decideix provar-ho. I mentre ell es debat en secret entre la boxa i el ballet, el seu pare i el seu germà es juguen la vida en una vaga que té paralitzada mitja ciutat. 









T'agrada ballar?
Susana Peix

Entre Un grup de noies s'ajunten per participar en competicions de ball urbà, El seu somni és inscriure's a l'European Best Dance Crew, la competició més important d''Europa però per poder presentar-s'hi, necessiten un cinquena integrant. Sembla que algú s'ha proposat que no ho aconsegueixin! Qui és la persona que saboteja els cartells que han fet per al càsting? Aconseguiran formar el grup a temps per participar en la competició?











Vull ser una estrella
Petra Bartikova i altres


Vols cantar, formar un grup de música i fer embogir els fans? Vols fer teatre tot el dia, portar vestits sensacionals o rebre un premi per ser el millor actor o actriu del món? Vols dibuixar o pintar, arribar a ser un artista famós i passar a la història de l'art? Si ho vols, aquest és el teu llibre ideal!. 











0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.






Darreres publicacions