divendres, 1 de gener del 2016

Llibres Cicle Inicial: tots som especials


A continuació trobareu amb més detall els llibres que la Comissió de tria de llibres ha escollit per treballar al Cicle Inicial de primària durant el curs 2016-2017. El tema: Tots som especials.

Bolobo
Una història de superació personal amb un heroi, entranyable, que parteix amb desavantatge i ha d'enfrontar-se a un repte gairebé impossible. Però Bolobo relata a més la trastocada percepció que tenen els altres del protagonista, parodiant així els nostres errats prejudicis i projeccions. Aquest discurs soterrat, carregat de tendresa i profunda empatia, convida a la reflexió, optimista i intel·ligent, a favor del més feble.

Autor: Nono Granero
Editorial: Milrazones
ISBN: 978-84-943619-8-2


Lili
Una vegada, en un poblet, hi vivia una nena normal que es deia Lili. Bé, era normal tret de per una cosa… La Lili tenia els CABELLS vermells com el FOC, cremaven tot el que tocaven. A la Lili li costava fer amics, ser diferent li portava molts problemes. Però… I si al final ser diferent fos un avantatge?

Autora: Wen Dee Tan
Editorial: Babulinka
ISBN: 978-84-941596-7-1Ulls negres
El menut de cals Anglada és molt especial: en lloc de tenir els ulls de color verd oliva, com tothom, els té... negres! Per evitar que la gent malparli, els pares li fan portar sempre unes ulleres de sol lligades amb una gometa al clatell. I això és una bona murga! Però, un dia, jugant a la placeta, les ulleres li cauen, i una nena les hi trepitja sense voler. Llavors es fa un silenci molt i molt espès a la placeta.

Autor: Lluís Farré
Editorial: Cruïlla
ISBN: 978-84-661253-0-7

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.


Darreres publicacions