dijous, 1 de gener del 2015

Llibres Cicle Inicial: l'amistat


A continuació trobareu amb més detall els llibres que la Comissió de tria de llibres va escollir pel Cicle Inicial de primària durant el curs 2015-2016. El tema: L'amistat.


L'amic del petit tiranosaure
Hi havia una vegada un petit tiranosaure que no tenia amics perquè sempre se'ls menjava. 'Ho sento, ho sento!', deia de seguida. Però, clar, ja era massa tard. Un matí va arribar al bosc un ratolí...

Autor: Florence Seyvos
Editorial: Corimbo
ISBN: 978-84-847017-6-7


Calma
La Dora està MOLT ENFADADA i en Joan està MOLT TRIST! En Joan està MOLT ENFADAT i la Dora està MOLT TRISTA! Fins i tot els millors amics es poden barallar alguna vegada. Descobreix com es tornen a fer amics. A vegades l’únic que cal fer és mantenir la calma!

Autora: Carol Thompson
Editorial: Tramuntana
ISBN: 978-84-942841-3-7


Per què la senyora M. es va tornar tan malcarada
La senyora M. és una dona gran, corpulenta i que té mal geni. Tothom li té por, especialment els infants, però també els grans. A la senyora M. li agrada anar a seure al parc per poder odiar els nens més còmodament. Un bon dia, però, observa com un nen molesta una nena fins a fer-la plorar. L’escena li desperta records d’infantesa i ens permet comprendre perquè es va convertir en una senyora tan rondinaire i malcarada.

Autora: Sonja Bougaeva
Editorial: Takatuka
ISBN: 978-84-160032-9-7

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.






Darreres publicacions